Manfulness

Nogle mænd kan have rigtig svært ved at accepterer at de også kan blive ramt af stress, angst, depression mm. Derfor søger de heller ikke hjælp når de har det dårligt, og når de endelig søger hjælp, har de oftes gået med deres problemer i lang tid. 

Jeg vil godt slå fast, en gang for alle, at det er ikke et svaghedstegn at have ondt i sjælen. Det er ikke et svaghedstegn at blive ramt af noget som helst. Det er ikke et svaghedstegn at søge hjælp, og det er heller ikke et svaghedstegn at indrømme det over for sig selv og andre. Faktisk er det en styrke, at nå dertil hvor man har erkendt at der skal gøres noget.

Når det så er sagt, ved jeg også at mænd og kvinder bare ikke har det samme behov for at tale om hvordan de har det, og ofte har jeg bemærket at når jeg har mænd på mine hold, åbner de ikke op på samme måde, som når de er hos mig individuelt.

Det har jeg fuld forståelse for, og derfor tilbyder Mindfulnes Time i København nu et hold, kun for mænd (dog stadigvæk med mig som instruktør), hvor I som mænd har mulighed for, stille og roligt, at tage et 8-ugers mindfulness kursus. 

Det foregår på nøjagtig samme måde som mine blandede hold, og det betyder også, at har man ikke lyst til at fortælle noget, jamen så lytter man bare og deltager i de øvelser som jeg underviser i.

GRUNDET BRANDSKADE I VORES KLINIK I HOLBERGSGADE, HAR JEG DESVÆRRE IKKE MULIGHED FOR AT MODTAGE GRUPPER I ØJEBLIKKET. I MELLEMTIDEN HENVISER JEG TIL ET INDIVIDUELT MINDFULNESS KURSUS. DE INDIVIDUELLE FORLØB FOREGÅR PÅ BLEGDAMSVEJ.

Pris: 3200,- for et 8-ugers kursus incl. kursusmateriale og lydfiler.

Tilmelding nederst på siden.

Kontakt mig