Stress

Slip af med stress

Flere og flere bliver ramt af stress, og det endda på trods af at vi lever i et samfund, hvor vi i dagligdagen har fået flere hjælpemidler som skulle hjælpe os, og gøre livet lettere for os. Desværre har det bare den modsatte effekt, og det må flere tusinde danskere hver dag betale prisen for, ved at kæmpe mod stress.

Heldigvis ved vi meget om stress i dag, og hvad der skal gøres, når en person ER gået ned med stress. Jeg ville så personligt ønske at vi også gjorde mere opmærksom på, at det er en fordel også at forebygge, frem for kun at behandle.

 

Er du nået dertil, hvor det hele er blevet for meget og uoverskueligt? Du kæmper for at komme igennem hverdagen, og du befinder dig måske "inde i en bobel". Du kan ikke finde ro, sover dårligt, har dårlig samvittighed. Er træt. Har svært ved at styre humøret og måske også dit temperament?. Måske er du anspændt og har svært ved at trække vejret helt ned i maven? Har du ofte hovedpine, eller hyppigt smerter andre steder?

Er der noget af det du kan nikke genkendende til?

Så lad os sammen få gjort noget ved det, så du kan få det bedre.

Hos Mindful Time i København arbejder jeg med et MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og MBKT (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi) inspireret program, som giver dig nogle metoder og værktøjer til at kunne takle stressen. 

Jeg lærer dig hvordan du bliver opmærksom på din krop, så du på den måde opdager når noget er godt eller mindre godt for dig. Jeg lærer dig at holde fokus, så du har lettere ved at overskue hverdagen. Jeg lærer dig at trække vejret, så hvis du kommer ud i pressede situationer kan takle dem på en rolig måde uden at gå i panik.

Kort sagt, jeg kan lære dig hvordan du kan komme igennem livets små og store katastrofer.

 

Kontakt mig